Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11393 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Z ostatnich spekulacji wynika, ze to moglabyc wina pilota, ktory zlekcewazyl ostrzezenia o niebezpieczenstwie przy londowaniu ; i dostal propozycje o londowaniu w Minsku albo w Moskwie ...
Dziwne, ze po trzech nieudanych probach londowania , zdecydowal sie na ta czwarta - tragiczna w skutkach ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
barbara67 napisał:
Z ostatnich spekulacji wynika, ze to moglabyc wina pilota, ktory zlekcewazyl ostrzezenia o niebezpieczenstwie przy londowaniu ; i dostal propozycje o londowaniu w Minsku albo w Moskwie ...
Dziwne, ze po trzech nieudanych probach londowania , zdecydowal sie na ta czwarta - tragiczna w skutkach ...

ogladalem rano TV Russia24- rosjanie twierdza, ze pilot poinformowal wieze kontrolna, ze musi wyladowac-polecenie od Kaczynskiego...i ze musi sie sluchac bo Prezydent jest jego szefem, oczywiscie nie zostalo to potwierdzone....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Dla mnie to ogromna tragedia. te osoby miały rodziny....... to bardzo smutne że tyle ludzi cierpi..... moje kondolencje dla wszystkich rodzin.......

szkoda mi Szmajdzińskiego.....

za 60 dni wybory prezydenckie......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Myślę, że nie czas teraz na spekulacje tego rodzaju. Dochodzenie trwa, ale teraz najważniejsze jest, by łączyc się w smutku. Dzisiejszy słoneczny norweski poranek przykryła chmura goryczy i niedowierzania. Takie scenariusze potrafi pisac tylko życie. Tragedia niewyobrażalna dla bliskich osób, które, pozostając wśród żywych, bedą musiały się z tym bólem zmierzyc. Sama przeżyłam ostatnio podobną stratę i nikt jej nie zrozumie, jeżeli sam tego nie doświadczy. Naprawdę ciężko w to uwierzyc, płakac się chce...Pójdę wieczorem zapalic swieczkę nad fiordem...R. I. P.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bizabela)
Wiking
Cześć Ich pamięci, kondolencje dla rodzin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
R.I.P.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Ale to zupelnie naturalne w takiej sytuacji zadawanie sobie pytan retorycznych i szukanie na nie odpowiedzi i te spekulacje dlaczego ?, kto zawinil ? czy mozna bylo tego uniknac ?
To jest tez naturalna reakcja po takim tragicznym wydarzeniu i to tez jest wyrazem laczenia sie ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów

(mirmil77)
Nowicjusz
Niewyobrażalna ludzka tragedia, na której myśl łzy same cisną się na oczy. Pokój duszy wszystkim, którzy w niej zginęli oraz wyrazy najszczerszych kondolencji wszystkim rodzinom osób tragicznie zmarłych. Wieczorem również zapalę świeczkę nad fjordem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Wy co mieszkaci w Oslo moglibyscie sie zebrac przed polska ambasada i zapalic wspolnie te swieczki - to bylby piekny gest i wyraz szacunku dla zmarlych - jezeli sie zdecydujecie to powiedzcie - moze moja corka bedzie miala okazje was poznac , jako moja reprezentantka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok